MARRY KISS CLIFF TAG 2.část

A máme tu druhou část této šlamastiky. Koho políbím? Koho si vezmu a koho šoupnu ze skály? Tak jdeme na to děcka... 😺😺😺 Olééé...


Roran / ERAGON  Mason / VAMPÝRSKÁ AKADEMIE  Kai / MĚSÍČNÍ KRONIKY
První trojice, která mi nebude dělat větší problémy v rozhodování. Takže..... Kaie si vezmu. Je to princ přeci no neber to :D. Rorana bych políbila, nebyla to nějak zvlášť výrazná postava ale měl své charizma a v posledním díle Eragona se projevil jako schopný bojovník (pokud se nepletu). No a nakonec tu máme Masona, kterého bych shodila ze skály jen z toho důvodu že mi byl protivný (i když si to pak částečně dokázal vyžehlit).


Mal / GRIŠA  Kaden / FALEŠNÝ POLIBEK  Edward / STMÍVÁNÍ
Edwarda shodím ze skály. Nikdy mě nějak plně nepolapilo jeho „upírské kouzlo“. Mala bych políbila, je to tupoun i když asi hodný tupoun :D. A Kadena bych si vzala. Ano, ano je to zabiják, ale myslím si, že nebude tak zlý jak se tváří a určitě se nějak vykoupí za to všechno.


Temnyj / GRIŠA  Guvernér / TŘPYTNÝ DVŮR  Keiser / MISTBORN
Pana guvernéra bych hodila ze skály, nic jiného si nezaslouží, je to parchant. Temnyje políbím, ale rychle ruce pryč. A Keisera si vezmu. Sice už je to starší štramák, ale mistborn a prostě frajer.


Ian / HOSTITEL  Dimitrij / VAMPÝRSKÁ AKADEMIE  Vlk / MĚSÍČNÍ KRONIKY
Další trojice z které nechci ani jednoho shodit ze skály. Tak to vezmeme z toho hezčího konce. Vezmu si Dimitrije. A jestli nevíte proč, tak jste asi nečetly VA. Políbím Iana, protože je to moc hodný člověk a určitě bych se s ním měla dobře. Nakonec Vlka shodím ze skály, a budu se hodně modlit aby to přežil, protože si to rozhodně nezaslouží.


Zane / MISTBORN  Elden / MISTBORN  J.Randall / CIZINKA
Randalla bych shodila ze skály to je vcelku jasná věc. Zmetek jeden!! Tak a teď zase vůbec nevím. Elden je sice král ale Zane zase mistborn, ale taky blázen. Tak dobře políbím Zane a Eldena si vezmu :)


Lucien / DVŮR TRNŮ A RŮŽÍ  Cassian / DRAKIE  Murthag / ERAGON

Cassiana shodím ze skály, i když to je frajer, je to taky zmetek. Murthaga políbím, protože je to prostě Murthag i když je trochu blbec a tak :D. A Luciena si vezmu, protože to je simpaťák i když je slepě oddaný Tamlinovi.

KONEC !!!

Komentáře